Fotbaliatorii de la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Românii au talent", dublată de „Guvernanţii fac lucruri trăsnite", difuzată de orice televiziune care visează la nota zece, ar duce în derizoriu orice studiu de audienţă.

Guvernul poate pretinde că a fost „orbit" de sclipirea mărgăritarului în noroi, dar premierul iluzionist Boc, care ne scoate săptămânal din criză, reuşeşte magii ce depăşesc orice închipuire.
„Mărgăritarul din noroi", în cazul Guvernului, sunt investiţiile în obiective de infrastructură, cu adevărat importante, care să creeze nu doar locuri de muncă, ci boom-uri economice locale, care pot târî România afară din criză. Dar nu este cazul.
Afacerile de partid, cu „parandărătul" mai gros ca valoarea lucrărilor, sunt decretate ca prioritate zero. Într-o demenţă totală, în care se închid şcoli, spitale, sunt trimişi în şomaj zeci de mii de români, se taie pensii, aruncăm miliarde de lei vechi pentru... stadioane, săli de sport, patinoare. De exemplu, dintr-un condei, doar în Prahova, s-au alocat, zilele trecute, 33 de miliarde de lei vechi pentru stadioane. Unde a înţărcat dracu copchii. De exemplu, la Brebu, unde oamenii merg în fundu' curţii să îşi facă nevoile, dar mândri nevoie mare că vor avea stadion. Aş sugera o suplimentare de fonduri. Păi, se poate, domnu' Boc, îi lăsaţi fără nocturnă?...
„Reginele" corupţiei din România nu sunt măscăricii ca şeful ANAF sau păcălicii de la vămi, care cred că au tras statul piept cu mite de sute de mii de euro. „Reginele" sunt politrucii care supervizează astfel de fapte, care se comportă ca nişte curve de pe centură să-şi mulţumească „Regele"sau „Peştele", oricare ar fi el.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite