Aritmetică electorală cu pensiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinismul deciziilor premierului Emil Boc atinge cote inimaginabile. După ce luni întregi a lăcrămat la televizor, mai ceva ca preşedintele Traian Băsescu după „Dragă Stolo’ “, că nu are bani să plătească pensiile, că pensionarii sunt mulţi şi lacomi, că trebuie să strângem cureaua, etc. etc., acum ne năuceşte. Nu  dă o sută de lei, precum Ceuşescu, ci 93 de lei.

Mai exact, începând cu această lună, pentru 1,54 milioane de pensionari vor creşte pensiile. Pensionarii care se vor bucura de aceste creşteri sunt cei care sunt încadraţi în grupele de muncă I şi II, adică cei care au avut sporuri de vechime pentru condiţii grele de muncă. Potrivit Legii pensiilor, care a intrat în vigoare la sfârşitul anului trecut, aceştia vor beneficia, în medie, de o creştere de 93 de lei.

De unde sunt banii?? Că doar nu credeţi povestea că brusc am ieşit din criză... Sumele în cauză provin de la economiile făcute din tăierile pensiilor militarilor. Nu comentez dacă sunt echitabile sau nu, comparativ cu cele primite de civili, dar sumele se potrivesc „mănuşă“.

Care este aritmetică electorală a premierului Boc?? Ne înjură 150.000 de familii, ale militarilor şi poliţiştilor care au pensii micşorate, dar suntem „văzuţi bine“ de 1,54 milioane de familii ale pensionarilor din  grupele de muncă I şi II, cărora le-am mai dat o fărâmitură...

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite