Amplă acţiune de ecologizare la Canionul „7 Scări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de persoane vor ecologiza traseele turistice din masivul Piatra Mare, în cadrul proiectului „Ziua Canionului 7 Scări".

Membrii Asociaţiei de Turism Montan „Floare de Colţ", elevi şi profesori de la şcolile şi liceele din judeţul Braşov vor fi voluntari pentru o zi. A doua mare acţiune de ecologizare, după Let's Do It Romania, are ca scop curăţarea zonei din jurul Canoinului „7 Scări" şi promovarea în rândul tinerilor a ideii de păstrarea mediu înconjurător curat.

Toţi cei care doresc să petreacă o zi în aer liber şi să facă dovada faptului că protejează mediul înconjurător sunt invitaţi la marea întâlnire a voluntarilor. Aceasta va avea loc sâmbătă, între orele 8.00 şi 10.00, după bariera de la începutul drumului spre canion, adică la 600 de metri de Cabana Dâmbul Morii. Singura condiţie de participare este ca fiecare persoană să poarte un echipament adecvat de munte.

„La acţiune sunt invitaţi braşovenii de toate vârstele care vor să respire un aer curat. Noi le vom asigura mâncarea şi echipamentele. Sperăm să adunăm şi anul acesta peste zece tone de deşeuri", a declarat Cosmin Şerban, unul dintre membrii Asociaţiei „Floare de Colţ".

Şase trasee turistice vor fi ecologizate

Cele şase trasee care vor fi curăţate sunt în zona Dâmbu Morii şi a Canionului 7 Scări. În plus, tot mâine, voluntarii vor recondiţiona panourile informativ/descriptive, după care se ghidează turiştii.

După muncă şi distracţie! Imediat după ce voluntarii vor aduna sute de saci de deşeuri, vor fi împărţiti pe grupe şi vor participa la o serie de jocuri şi concursuri interactive, în aer liber.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite