VIDEO Avalanşă de maşini tunate, în acest weekend, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de viteză pe patru roţi au ocazia să participe la un show de neuitat la sfârşitul acestei săptămâni, la Braşov.

Duminică, 26 iunie, Bulevardul 13 Decembrie va fi gazda ediţiei cu numărul doi a „GTT Drag Racing". Evenimentul se adresează piloţilor profesionişti, care trebuie să-şi demonstreze talentul în şofat pe o porţiune scurtă de drum.

Cursa de drag se va desfăşura pe un traseu de 402 metri, pe B-dul 13 Decembrie, în sectorul cuprins între străzile Ioan Socec şi Vasile Goldiş. Câştigător al ediţiei din acest an va fi desemnat cel care va atinge cea mai mare viteză pe această porţiune de drum.

Startul competiţiei se va da la ora 10.00, atunci când sunt programate calificările. Înscrierile se vor face de la ora 7.30, iar concursul propriu-zis va debuta la ora 15.00. Taxa de participare este de 100 de lei.

La competiţie sunt admise toate persoanele fizice care au permis de conducere de cel puţin un an, iar la eveniment se pot înscrie maxim 40 de concurenţi, fiecare participant având la dispoziţie două manşe de calificări.

Vezi mai jos un filmuleţ de la ediţia din 2010:

Circulaţie restricţionată

Pe baza timpilor realizaţi se vor califica în finală primii patru concurenţi. Organizatorul evenimentului este GTT Racing Team, iar participanţii vor concura pe două benzi netratate, cu asfalt aderent, suprafaţa fiind special concepută pentru astfel de evenimente.

 „GTT Drag Racing" va restricţiona circulaţia autobuzelor. Astfel, duminică, în intervalul orar 6.30 - 17.00, circulaţia autobuzelor pe linia 2 va fi suspendată. În acelaşi interval orar, traseele 7, 8 şi 30 vor avea capăt de linie pe strada Turnului, iar troleibuzele vor fi înlocuite cu autobuze.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite