Demonstraţii spectaculoase de drift

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Circuitul auto de la Prejmer va fi inaungurat, în weekendul 16-19 septembrie, de cei mai buni piloţi din Europa. Etapa a cincea a Campionatului Naţional de Drift şi etapa a şasea a King of Europe Drift Series se desfăşoară pentru prima dată la Braşov.

Competiţiile sunt organizate de Asociaţia Română de Drift care promite „cea mai tare competiţie europeană pe care a vazut-o România, cei mai tari drifteri europeni pe care i-a văzut publicul din Braşov, cele mai spectaculoase maşini de drift care au «muşcat» din asfaltul României, cu siguranţă cel mai tare show pe care îl vom vedea cu toţii - King of Europe Braşov-România", spun organizatorii.

Parada bolizilor

Cu o zi înainte de începerea efectivă a competiţiilor, vineri, pe 16 septembrie, braşovenii vor putea admira parada autoturismelor înscrise în cele două campionate de drift. Caravana bolizilor va pleca la ora 17.00 de la Prejmer, escortată de câteva echipaje ale Poliţiei Rutiere, va urca până în Piaţa Sfatului şi se va opri în Centrul Civic. „Aici va avea loc gala de prezentare a echipelor, demonstraţii de drift şi demonstraţii de supermoto oferite de KTM. Va fi amenajată o scenă pe care va exista un ecran imens ca spectatorii să poată vedea toate demonstraţiile şi va fi şi un super show de lasere", a spus Adrian Tescan, unul dintre organizatori. Din acest motiv, vineri seara circulaţia între bulevardele Iuliu Maniu şi Mihail Kogălniceanu (până la Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă) va fi închisă.

Cât costă biletele?

Cele două competiţii vor avea loc sâmbătă şi duminică pe circuitul de la Prejmer. „La competiţie s-au încris 70 de piloţi din toată Europa. Din ţara noastră participă trei piloţi, printre care şi Călin Ciortan, clasat pe locul trei în Europa", a mai spus Adi Tescan. Abonamentul pentru cele trei zile de concurs costă 50 de lei. Pentru ziua de sâmbătă biletul de intrare este 25 de lei, iar pentru duminică, când este finala şi premierea pentru ambele competiţii, 30 de lei.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite