Braşov: O curăţătorie chimică din Drăguş, prima afacere de 10.000 de euro finanţată de Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din Braşov au fost înscrise pe site-ul AIPIMM 56 de planuri de afaceri. Un singur tânăr întreprinzător din Braşov a semnat, ieri, la Agenţia pentru implementarea proiectelor pentru IMM-uri contractul de finanţare nerambursabilă în cadrul programului „Prima Firmă" în care statul acordă un ajutor nerambursabil de cel mult 10.000 de euro tinerilor sub 40 de ani care îşi înfiinţează SRL-uri.

Compania Reno Aliclean SRL-D este, de fapt, o curăţătorie chimică înregistrată în comuna Drăguş. Firma a solicitat 42.568 de lei din partea statului (10.000 de euro), capitalul propriu fiind de aceeaşi valoare. Din cadrul OTIMM Braşov au fost aprobate şase contracte de finanţare, dar numai două au fost semnate ieri. Cel de-al doilea contract este al unui tânăr întreprinzător din Covasna (Pinus Siculus SRL-D), obiectul de activitate fiind „întreţinerea peisagistică", iar suma solicitată a fost tot de 10.000 de euro ca şi în cazul semnatarului din Drăguş. „Au fost semnate contracte de finanţare doar în cazurile firmelor care nu solicitaseră credit bancar", au spus reprezentanţii OTIMM Braşov, pentru bzf.ro.
Potrivit reprezentanţilor OTIMM Braşov, până în prezent au fost înscrise pe site-ul agenţiei 56 de planuri de afaceri din judeţul Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite