Avocat, reţinut pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avocat din Bacău şi administratorul unei firme din Braşov au fost aduşi acum câteva minute, la Curtea de Apel Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj şi complicitate la şantaj.

Neculai Mihaila, avocat în Baroul Bacău şi Ciprian Sorin Florea, administratorul unui societăţi de care aparţine restaurantul „Calypso" din Braşov au fost prinşi ieri în urma unui flagrant.

Potrivit procurorilor Florea a aflat despre o altercaţie care a avut loc în restaurantu său, între denunţător şi o altă persoană. Încercând să scoată bani de la denunţător l-a trimis pe avocatul Neculai Mihaila să-l sperie şi să îi ceară 4.000 de euro, în numele victimei, care habar nu avea de ceea ce se întâmplă.

„În cursul lunii martie, în scopul de a obţine în mod injust o sumă de bani de la denunţător, l-a determinat pe inculpatul Mihailă, avocat, să-i creeze denunţătorului o stare de temere cu privire la acest eveniment şi să-l constrângă să-i dea suma de 4.000 de euro. În concret, în condiţiile în care nu exista nicio înţelegere intre Neculai Mihaila si victima, avocatul i-a relatat denuntatorului ca, in urma altercatiei, cealaltă persoana a suferit leziuni care i-au provocat desfigurarea si l-a convins sa ii remită suma de 4.000 de euro, amenintandu-l ca, in caz contrar, victima va formula plangere penala impotriva sa pentru infractiunea de vatamare corporala grava, fapta pedepsita cu inchisoarea", se arata in comunicatul DNA.

Revenim cu amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite