Circulaţia pe DN1 între Predeal şi Sinaia, deviată din cauza ambuteiajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe DN1 între localităţile Predeal şi Sinaia a fost deviată pe rute ocolitoare, duminică, începând cu orele 13.45, ca urmare a ambuteiajelor produse din cauza numărului mare de autoturisme care se întorc de la munte spre Capitală.

Vremea frumoasă din acest weekend a adus în zonele montane mii de turişti, iar duminică după prânz majoritatea se întorc spre Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din această cauză pe DN1, între localităţile Predeal şi Sinaia se circulă bară la bară, formându-se coloane de maşini de câţiva kilometri, poliţiştii rutieri intervenind pentru devierea traficului pe rute ocolitoare, respectiv pe DN1A Cheia - Vălenii de Munte.

"Începând cu orele 13.45, poliţiştii rutieri au deviat circulaţia de la Dârste spre Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti, pe DN 1A. Se ţine permanent legătura cu colegii de la Azuga şi Buşteni, iar când se mai descongestionează traficul se reia circulaţia pe DN1. Acesta e un lucru normal pentru această zonă, mai ales în weekend când vremea este frumoasă şi vin turiştii la munte", a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite