FOTOGALERIE Accident pe DN1, între Codlea şi Vlădeni, cu trei victime, una încarcerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost alarmat la ora 20.30 că un grav accident s-a petrecut pe DN1, între Codlea şi Vlădeni.

22.35 Pentru mai multe fotografii de la locul accidentului, CLICK AICI

21.30 Şoferul autoturismului cetăşean german, iar maşina implicată în accident este este înmatriculată tot în Germania. Potrivit  reporterului „Adevărul“ prezent la  locul accidentului, Bogdan Crăciun, maşina se pare că circula cu viteză foartea mare. Şoferul a pierdut controlul maşinii, urmele de frânare fiind de aproximativ 50 de metri. Maşina s-a zdrobit de un cap de pod. Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic judeţean de Urgenţă Braşov.

21.00 Potrivit ofiţerului de serviciu de la Inspectoratului pentru Situaţii de UrgenţăBraşov, la locul accidentului au fost trimise trei echipaje ale SMURD şi echipajul de la descarcerare. Mai mult, pentru primul ajutor a fost trimisă şi o ambulanţă de la Codleea. Se pare că o maşină s-a răsturnat în afara carosabilului, iar o persoană este încarcerată. Vestea bună, pentru moment, este că toate victimele sunt conştiente.

20.40 Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului sunt trei victime.

Revenim cu amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite