Dinamo Municipal Braşov, în pericol de desfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia echipei masculine de handbal Dinamo Municipal Braşov este critică, echipa este aproape de desfiinţare, după ce, la începutul pregătirilor, părea că totul este în regulă, informează handbal.volei.ro.

„După unele ezitări, municipalitatea a decis să nu mai finaţeze echipa masculină de handbal a Braşovului. Este mare păcat, pentru că Dinamo asigura cazarea sportivilor, aşa încât sarcina finanaciară a Primăriei nu era una împovărătoare. În această situaţie se caută cu disperare un eventual sponsor, care să facă posibilă supravieţuirea echipei la Braşov. Dacă nu se va găsi, echipa se va desfiinţa sau, într-o altă ipostază, se va muta la Bucureşti, însă, această din ultimă variantă este incomodă şi destul de greu de pus în practică, pentru că jucătorii au deja locuinţele la Braşov.

Jucătorii s-au pregătit şi au înţeles să o facă fără bani, însă sunt decişi să plece, dacă până la începutul săptămânii viitoare nu li se va rezolva situaţia financiară. Acest lucru este posibil, din moment ce jucătorii nu au semnat contracte. În plus, odată cu închiderea sălii sporturilor, care va intra în renovare, apare o dificultate în plus, pentru că nu ştiu unde vom juca meciurile“, a declarat antrenorul principal Sebastian Bota.

Chiar şi cu această incertitudine, jucătorii de la Dinamo continuă să se pregătească şi să joace meciuri amicale. Astfel, în sala sporturilor din Braşov s-au disputat două partide de verificare, în care parteneră de întrecere pentru echipa braşoveană a fost Politehnica Iaşi, din divizia A. În ambele meciuri, s-au impus jucătorii de la Dinamo Municipal, cu 35-23, respectiv, 40-30.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite