Descinderi în forţă în 30 de locuinţe din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Anchetatorii caută mai mulţi falsificatori de acte, care puneau în circulaţie bancnote false. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov efectuează 29 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov - 24, Bacău, Mehedinţi, Dolj, Iaşi şi Gorj.

Iniţial, activitatea infracţională a inculpaţilor a avut drept scop obţinerea de beneficii financiare substanţiale din falsificarea şi punerea în circulaţie de monedă românească şi valută.

Prin extinderea cercetărilor, a rezultat faptul că inculpatul Chiriac Ovidiu a falsificat, prin utilizarea unui număr de 377 de identităţi fictive, acte de identificare - cărţi de identitate şi permise de conducere şi contracte de vânzare-cumpărare sau de închiriere.Documentele false au fost folosite de către inculpaţi pentru inducerea în eroare a operatorilor de telefonie mobilă şi a reprezentanţilor de vânzări în vederea achiziţionării de pachete de servicii incluzând telefoane de lux.

Se mai reţine că inculpatul Chiriac Ovidiu a confecţionat acte de identificare false - cărţi de identitate şi permise de conducere, pentru 22 de persoane, date în urmărire generală sau împotriva cărora au fost emise mandate europene de arestare ori aflate în curs de cercetare penală sau având documentele reţinute sau suspendate de autorităţi, cunoscând situaţia în care se aflau acestea, activitate de natură să îngreuneze depistarea acestora sau urmărirea penală.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite