Pompierii au ridicat pe jet de apă o maşină la câţiva metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii braşoveni au organizat în parcarea unui complex comercial o demonstraţie „de foc" pentru toţi amatorii de senzaţii tari.

De Ziua Pompierilor, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au pus la cale o demonstraţie inedită. Autospecialele pompierilor şi maşinile SMURD au stat la dispoziţia celor care au dorit să devină familiari cu procedurile şi tehnicile folosite de echipajele de intervenţie.

Pompierii au pus în scenă mai multe exerciţii spectaculoase care au suscitat atenţia publicului. Pompierii au escaladat mai multe obstacole şi s-au întrecut în a ţinti cu jetul de apă un punct fix. Mai multe „victime" ale accidentelor de circulaţie au fost scoase dintre fiare şi au primit îngrijiri de la echipajele SMURD.

image
image
image

Pompierii au stins flăcări de câţiva metri în doar câteva secunde şi le-au arătat spectatorilor presiunea foarte mare pe care o exercită apa pompată de autospeciale. Aceştia au încercat să ridice de la sol caroseria unui autoturism cu ajutorul furtunelor de apă. Măestria pompierilor nu a fost dublată însă şi de tehnica utilizată. Mai multe furtune au cedat în timpul demonstraţiei.

image

După câteva încercări nereuşite, pompierii au reuşit să înalţe maşina la peste cinci metri înălţime, doar prin forţa apei pompate de două autospeciale. Demonstraţia a făcut deliciul tuturor celor prezenţi.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite