Spectacol braşovean pentru micuţii fără părinţi, de la Odorheiu Secuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatorii au evoluat în faţa micuţilor
Dansatorii au evoluat în faţa micuţilor

Cei 135 de copii abandonaţi, de la Casa „Sf. Iosif", din Odorheiul Secuiesc, au avut parte de un spectacol special, organizat datorită unor oameni generoşi.

Spectacolul a inceput cu Ansamblul Folcloric Măgura Codlea condus de Petrica Buhnici, cu dansuri, cântece patriotice etc. Au urmat Şcolile 5 şi 11 cu spectacole spaciale, concepute pentru Ziua Naţională, sub coordonarea dascălilor: Maria Carp, Gabriela Păvălucă, Simona Vlad, Şerbănuţ Liliana.

După copii de şcolile 5 şi 11 a venit cu un spectacol de ţinută, cvartetul de chitare al Facultăţii de muzică de la Universitatea Transilvania Braşov, care a adus savoarea muzicii de chitară clasică cu accente mediteraneene.

Evenimentul organizat special pentru copii de la Casa Sf. Iosif s-a putut desfăşura datorită unor oameni modeşti şi generoşi, mulţi dintre ei deja cunoscuţi de copii de aici: Tomasi Enzo - preşedintele Centrului Cultural Italian din Braşov, Paul Enache - consilier judeţean, Dumitru Buţan - om de afaceri, Ion Diniţă - om de afaceri, Benone Pepine - om de afaceri, Alina Rotaru - psiholog, Adrian Mureşan, Vlad Monescu - lector universitar, Stioca Emil - prorector UTBV, Carp Ilie - instrumentist la Filarmonica Braşov, Iancu Vespasian - om d eafaceri, Munteanu Cătălin - om de afaceri, Acatrinei Ştefan - om de afaceri, Ion Olaru - om de afaceri, Manole Dionisie - om de afaceri, Zenuţu Neagu - medic veterinar, Obancea Viorel - om de afaceri, Alina Tudor - dascăl la Şcoala nr. 6.

Şcolile 5, şi 11 au participat pe lîngă specatcole şi cu ajutoare strânse de copiii din Braşov pentru cei de al Odorheiu Secuiesc, iar Şcoala 6  a trimis la Casa de Copii Sf. Iosif, produse alimentare şi dulciuri, iar copii clasei a 2 a coordonată de dascălul Alina Tudor iau invitat pe cei de la Odorheiu Secuiesc, să socializeze prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.

La fel de modeşti, generoşi dar şi buni organizatori s-au dovedit a fi Mihai Ţepeluş, Zichil Aurel, Traian Dârlău, Nicolae Albu (Manager General Aro Palace) şi Gherghiţă Sică.

Pentru ca evenimentele de Ziua Naţională a României să se incheie într-o zonă cu o istorie zbuciumată, Ansamblul Folcloric Măgura Codlea a susţinut un spectacol şi în Comuna Voşlăbeni din Judeţul Harghita.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite