Succese braşovene la Olimpiada naţională de artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii braşoveni au reuşit să obţină mai multe premii la Olimpiada Naţională de Arte, care în acest an s-a desfăşurat la Târgovişte. Unul dintre cele mai frumoase rezulate a obţinut Daniel Mocanu, care a obţinut locul 1 la Design, cu lucrarea de mai jos.

image

Cea de-a xiv editie(19-22 apr) a olimpiadei de arte vizuale, arhitectura si istoria artelor s-a desfasurat în urma unei probe eliminatorii, de care toţi concurenţii brasoveni au trecut cu succes la a doua proba, aceasta fiind cea mai importantă şi dificilă.

„Rezultatele obţinute de noi au în spate multe ore de desen. Cea de-a doua probă a fost determinantă în ideea abordată şi originalitate. Tema lucrării mele a fost realizarea unui concept de două lămpi pentru luminarea ambientului exterior: O contribuţie a avut-o şi domnul profesor Ioan Muscu, care m-a susţinut în pregătirea mea pentru olimpiadă. Sabina (la artă monumentală) a trebuit să realizeze o compoziţie multimodulară pentru un proiect cu caracter monumental. De asemenea,  Sabina s-a descurcat foarte bine. Un elev la fel de bun este şi Iancu Niculescu“, a delcarat pentru „Adevărul de Seară“ Daniel Mocanu.

Iată rezultatele elevilor braşoveni:

Mocanu Daniel - Design - cls. a XI-a, nota 9,50 Premiul I
Dragomir Sabina -Arta monumentala - cls. a XII-a,
nota 9,66 Premiul I
Niculescu Iancu - Arhitectura -cls. a XI-a, 8,00 Mentiune
Achitei Oana - Grafica - cls. a XII-a, 8,00 Mentiune
Zarnescu Alina - Istoria artei - cls. a XII-a,  8,00 Mentiune

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite