IPJ Covasna, executat silit de un poliţist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Covasna a fost somat prin executor judecătoresc să plătească suma de 25.000 de lei unui poliţist, în baza unei sentinţe pronunţate de Curtea de Apel Braşov, însă Inspectoratul susţine că nu au fost epuizate toate căile de atac.

Avocatul Adrian Morar a declarat, joi, pentru Mediafax, că poliţistul a intentat, în urmă cu doi ani, proces împotriva Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna pentru neplata indemnizaţiei de detaşare pe doi ani şi a chiriei pentru locuinţa de serviciu.
Potrivit avocatului, procesul a fost câştigat la Curtea de Apel Braşov, sentinţa fiind irevocabilă şi definitivă, şi ca urmare s-a solicitat executarea silită a IPJ Covasna.
Avocatul Adrian Morar a precizat că IPJ Covasna a fost somat, luni, prin executor judecătoresc, să plătească poliţistului o sumă în valoare totală de circa 25.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că, în acest caz, nu sunt epuizate toate căile de atac, prin urmare executarea silită nu poate fi pusă în aplicare. Potrivit sursei citate, IPJ Covasna a cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie revizuirea deciziei, termenul de judecată fiind stabilit pentru luna decembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite