Autostrada Braşov-Comarnic a câştigat Cursa Trăsniţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de braşoveni s-au înghesuit, astăzi,  în Livada Poştei, la cea de-a treia ediţie de vară a concursului caritabil „Cursa trăsniţilor". Membrii echipajului „Autostrada Braşov-Comarnic" au stârnit cele mai multe hohote de râs.

Vedeţi mai multe imagini de la Cursa trăsniţilor AICI

Participanţii au dat dovadă de foarte multă ingeniozitate în încercarea de fi cât mai trăsniţi. Câştigătorii au fost membrii echipajului „Autostrada Braşov-Comarnic", care au oferit un show pe măsură, pentru că de pe autostradă nu lipseau echipamentele de construcţie, radarele, vacile, dar nici câinele de pază.

Am reuşit să construim cinci metri pătraţi de autostradă, lucru pe care Guvernul nu-l va face niciodată. Nu lipsesc de pe autostradă vacile, au fost două, dar una a murit şi i-a rămas doar craniul pe autostradă, asta din cauza taxelor şi a TVA-ului. Avem şi radar şi aşteptăm ca guvernanţii să aprobe şi taxa noastră pe autostradă. Avem şi un câine credincuios, Lixi, care are grijă să nu ne fure nimeni materialele de construcţie", a spus Paul Drăgoiu, unul dintre membrii echipajului. „Autostrada Braşov-Comarnic" a câştigat titlul de cel mai trăsnit vehicul de la ediţia de anul acesta.

Cel mai bun show oferit de „mineri“

image

Minerii din echipajul „Dragi tovarăşi şi pretini" au vrut să reinventeze perioada comunistă, deşi au vârste fragede. Eu au stârnit aplauze mai ales pentru că arătau ca şi cum ar fi ieşit din mină.

Ideea ne-au dat-o părinţii noştri, iar noi am fost foarte încântaţi. Este foarte distractiv şi cred că vom participa şi la anul", a spus Toma Borcea, căpitanul echipei. Haioşii mineri au obţinut premil pentru cel mai bun show oferit publicului.

image

Un alt vehicul în ton cu criza a fost „România la vale", dar şi „Şomerii din Caraibe", care au vrut să facă haz de necaz pentru situaţia în care se află. „Angajăm piraţi, mateloţi, bucătari şi «pirateriţe». Nu este necesară experienţa, programul este aşa şi aşa, iar salariul este cu semnul întrebării. Şi noi suntem şomeri. Acesta este modul nostru de a depăşi situaţia", a spus Secăreanu Marius, şomer din Caraibe. „Şomerii din Caraibe" au primit premiu pentru cele mai intereante costume din concurs.

image

În urma concursului „Cursa Trăsniţilor", o clasă din Braşov va pleca la anul într-o tabără educativă din Germania, oferită de Rotary Club Citadel, oganizatorul evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite