FOTOREPORTAJ Voluntarii fac curăţenie, şmecheri cu jeep îneacă România în gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pozele alaturate au fost surprinse in timp ce una din echipele formate in orasul Codlea actionau intr-unul din punctele descoperite la marginea orasului Codlea.

„Fara nici o nesimtire la nici 20 de metrii de noi un "individ" tare dezinformat as spune eu, arunca de zor dintr-un jep Land Rover, cu numar de inmatriculare B-60-VOB, cateva cutii peste mormanele de gunoaie existente deja, desi pozele sunt atat de socante, abia la strigatele echipei formata din 15-20 de oameni din care cativa s-au napustit in fuga catre acesta, a inchis repede porbagajul si usile masinii si a demarat in tromba", ne-a relatat unul dintre voluntarii acţiunii „Lets's do it Romania".

image

Luni se vor preda pozele si catre Politia Comunitara pentru a se identifica si amenda posesorul Jep-lui .

image

În timp ce şmecherul din imagine arunca gunoialele, in apropiere de municipiul Codlea, judetul Braşov era clasat pe primul loca la voluntariat. Mai multe citeşte AICI

image

În cadrul Proiectului „Let's do it Romania", judeţul Braşov s-a dovedit cel mai activ. Numărul record de voluntari, aproximativ 12.000 de persoane şi cei cel puţin 30.000 de saci cu gunoaie colectaţi situează oraşul de la poalele Tâmpei pe primul loc.


„Adevărul de Seară“ provoacă autorităţile - Poliţie, Garda de Mediu, Primnăria Codlea -  de a da de urme individului care şi-a permis să arunce gunoaiele.Dacă  există vreo instituţie publică interesată de acest subiect, putem fi contactaţi pe brasov.adevarul.ro.

În cau contrar,  vom contata faptul că instituţiile publice fraternizează cu indivizii certaţi cu legea şi cu bunul simţ.
„Adevarul de Seară“ şi cititorii au aruncat mănuşa. O ridică cineva?

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite