Măsuri speciale de securitate la finala Cupei, Dinamo - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

700 de jandarmi vor asigura liniştea şi ordinea publică la confruntarea din finala Cupei României de fotbal, dintre Dinamo şi Steaua, care va avea loc miercuri, 25 mai, pe Stadionul „Tineretului“, din Braşov.

La meciul Dinamo - Steaua, care este considerat ca având grad ridicat de risc, forţele de ordine vor lua măsuri speciale pentru a se asigura un climat de linişte şi ordine publică. Suporterii pot intra pe stadion cu trei ore înainte de startul meciului.

Suporterii vor fi însoţiţi de un număr impresionant de forţe de ordine, de la Bucureşti la Braşov, în Braşov, dar şi până la drumul spre stadionul Tineretului. Ordinea publică va fi asigurată de jandarmi din Braşov, Târgu-Mureş, Ploieşti şi Bucureşti.

De asemenea, în baza de date a Jandarmeriei Române figurează mai multe persoane care au interzis pe stadioane. În incinta arenei nu se poate intra cu materiale pirotehnice dar nici cu obiecte contondente, cum ar fi brichete, sticle sau umbrele.

În acelaşi timp, un număr semnificativ de forţe de ordine va fi mobilizat şi în Piaţa Sfatului, acolo unde, de pe 23 mai, până pe 25 mai, se va monta un ecran gigant, pe care pot fi urmărite meciurile din Cupa României.

În cazul în care situaţia o va impune, forţele de ordine vor aplica măsura de evacuare a celor două galerii. Fanii nu au voie să intre în stadion în stare de embrietate sau după ce au consumat substanţe halucinogene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite