Cupa României a ajuns la Braşov, în Piaţa Sfatului! VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trofeul Cupa României a ajuns luni, la Braşov, în Piaţa Sfatului, acolo unde va sta pînă miercuri, în ziua finalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo.

În toate cele trei zile, microbiştii se pot fotografia împreună cu trofeul şi pot urmări, pe un ecran imens, imagini de referinţă din fotbalul românesc.

Miercuri, finala disputată pe Stadionul „Tineretului" va fi transmisă, în direct, şi pe ecranul din Piaţa Sfatului, începând de la ora 21.15. Piaţa Sfatului îmbracă, începând de ieri, straie de sărbătoare.

image

Astfel, organizatorul competiţiei, o marcă recunoscută de bere din România, a amenjat mai multe locuri de distracţie, chiar în Piaţa Sfatului. Suporterii pot încerca terenul sintetic, mesele de ping-pong, dar îşi pot procura şi articole vestimentare sportive.

image

În această seară, pe monitorul montat în Piaţa Sfatului va putea fi urmărită finala Cupei României din 2010, iar mâine, în direct, va fi difuzată finala de anul acesta, Dinamo-Steaua. Tot mâine, la ora 14.00, „Drumul Mingii“ va ajunge în Piaţa Sfatului, acolo unde vor veni şi foste mari legende ale fotbalului românesc.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite