Concursuri şi distracţie de Ziua Copilului, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii se întrec la fotbal, şah, tenis de masă şi alergare, iar cei mai buni vor fi premiaţi. Marţi, cei mici vor putea intra gratuit pe gheaţa de la Patinoarul Olimpic.

Jocurile şi concursurile pentru copii vor avea loc duminică în Parcul Tractorul. Elevii de gimnaziu vor putea participa la un cros al cărui start se va da la ora 9.00. Fetele şi băieţii din clasele  V-VI vor alerga 800 de metri în Parcul Tractorul, iar cei din clasele VII-VIII vor avea de parcurs un traseu de 1800 de metri.

Tot în 30 mai, copiii de grădiniţă vor participa la un competiţie de şah care se va desfăşura într-una dintre sălile de protocol ale Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul.

La eveniment s-au înscris 400 de copii, iar în faza finală de la sfârşitul săptămânii se vor întrece 60 de micuţi. Totodată, în cazul în care vremea se va menţine călduroasă, Parcul Tractorul va găzdui duminică dimineaţa şi o competiţie de tenis de masă în aer liber.

Nici sportul rege nu a fost uitat. 21 de şcoli s-au înscris la competiţia de forbal. Finalele, pe categorii de vârstă, vor începe duminică la ora 9.00.

Gratis la patinoar

Câştigătorii fiecărei competiţii sportive vor fi recompensaţi cu câte o excursie la mare sau la munte, urmând ca restul participanţilor care vor termina pe podium să primească diplome, medalii şi echipamente sportive.

Pe data de 1 iunie este programat evenimentul „Ziua porţilor deschise la patinoar". În cadrul acestei acţiuni, toţi copiii care ştiu să patineze o vor putea face gratis, la Patinoarul Olimpic, cu începere de la ora 12.00.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite