1.000 de participanţi, la „Crosul 15 Noiembrie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai rapizi alergători au primit premii substanţiale şi aplauzele braşovenilor veniţi să următrească competiţia. Oameni de toate vârstele, veniţi din mai multe judeţe ale ţării, au alergat la Braşov în memoria evenimentelor de la 15 Noiembrie 1987.

Startul competiţiei s-a dat de la parcarea Societăţii „Roman", locul din care, în urmă cu 23 de ani muncitorii braşoveni au iniţiat revolta împotriva regimului comunist. La cros au luat parte peste 1.000 de persoane, copii, femei şi bătrâni.

„Avem noroc că vremea este foarte frumoasă şi s-a adunat foarte multă lume. Ca în fiecare an, oamenii au venit de peste tot, dornici de mişcare şi de competiţie ", a spus Corneliu Scurt, unul dintre organizatori.

Alergătorii, profesionişti sau amatori, au participat la cros, pe categorii de vârstă. Competiţia s-a desfăşurat pe un traseu de cinci kilometri: Calea Bucureşti - Spitalul Judeţean - SC Hidromecanica SA- Cinema Patria-Teatrul „Sică Alexandrescu"- Prefectura Braşov.

Premiile au fost acordate pentru cel mai rapid alergător şi cea mai rezistentă participantă, dar şi pentru primii trei care au trecut linia de finsh, pe categorii de vârstă. Premiul I a fost 2.500 de lei, premiul al II-lea, de 1.500 de lei, iar premiul al III-lea de 1.000 de lei.

„Am speranţe mari că voi câştiga la categoria mea. Îmi place sportul şi îmi place să alerg“, a spus Marian Albu, un participant de numai 10 ani.

image

„Am venit de la Constanţa ca să reprezint genul feminin al Dobrogei, la Braşov“, a declarat Veronica Negreanu, de 80 de ani.

image

„M-am antrenat la orele de sport, dar tot am emoţii. Particip pentru prima dată la o competiţie atât de mare“, a adăugat Roxana Duţia, o fetiţă de 10 ani.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite