Şi-a părăsit familia şi a sfârşit sub roţile trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 21 de ani din Braşov a murit luni seara lovită de tren, la câteva zile după ce îşi abandonase copilul şi bărbatul cu care trăia. Rudele, şocate de vestea cruntă, bănuiesc că femeia plecase de acasă pentru că fusese racolată de o reţea de prostituţie şi sunt siguri că alegerea ei a condus-o spre moarte.

„Am început să avem probleme la începutul acestui an. Fratele ei s-a întors din Italia şi cred că el i-a băgat în cap idei despre ce ar putea să câştige acolo. A intrat într-un cerc dubios şi a plecat de acasă săptămâna trecută. M-am chinuit să o aduc înapoi, însă nu am reuşit. Primise un telefon de la cei cu care umbla şi cred că o presau să aducă bani. De aia, probabil, nici nu a auzit trenul, pentru că vorbea la telefon şi era speriată", a spus Iulian Bujoreanu, concubinul tinerei.

image

Martorii cumplitului accident spun că Cristina Necula a vrut să traverseze calea ferată în timp ce vorbea la telefon. Avea o glugă pe cap şi părea nervoasă. Semnalele sonore şi luminoase date de mecanicul trenului nu au întors-o din drum. Impactul violent a omorât-o pe loc. În urma ei a rămas un copil de numai nouă luni, Darius, care va fi crescut doar de tată şi de bunici.

„Noi i-am ajutat tot timpul. Am vrut ca totul să fie bine. De la patru luni, Darius a stat mai mult cu noi. Copilul nu are nicio vină. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea de a ales această cale. E păcat de o fată aşa tânără", spune cu lacrimi în ochi Elena Bujoreanu, mama tânărului cu care Cristina trăia în concubinaj.

„Am fost martor atunci când fiului meu cineva i-a cerut bani la telefon ca soţia sa să se întoarcă acasă. Ceva a fost, un cerc suspect. Păcat de copilul acesta, pe care noi îl iubim ca pe ochii din cap. Vom avea grijă de el, indiferent de efort", spune Ion Bujoreanu, bunicul micuţului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite