Dramă. Fetiţa femeii ucisă de soţ nu ştie că mama ei a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila, în vârstă de 2 ani şi jumătate, a rămas în grija bunicilor materni, care o vor lua în plasament. Tatăl ei a ajuns după gratii şi îşi regretă fapta.

Drama din familiei tinerei care a fost ucisă de soţul ei din cauza geloziei continuă. Fetiţa cuplului, Delia, în vârstă de 2 ani şi jumătate nu ştie nici acum ce s-a întâmplat cu mama ei. Bunicii materni nu pot să-i spună adevărul până când nu o vor pregăti mai întâi moral.

Copila întreabă mereu de mama ei, iar bunicii îi spun că este plecată. Din fericire, fetiţa este foarte ataşată de bunici şi nu are traume mari, chiar dacă a asistat în câteva rânduri la certurile dintre părinţii ei şi a văzut cum mama ei, Cristina Mâia, a fost băută de tatăl ei, Ciprian Mâia. Are însă nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste faptul că şi-a pierdut practic ambii părinţi.

Bunicii vor fi tutorii fetiţei

„Săptămâna trecută ne-au sesizat organele de cercetare penală şi vineri am fost la bunicii materni, Tanţa şi Alexandru Cărbune. Fetiţa a e fost evaluată psihologic, nu are traume mari şi bunica este o persoană de referinţă pentru ea. Bunicii au o situaţie bună şi ne-au cerut să instituim măsura de plasament familial. Conform legii, trebuie să cerem şi acordul tatălui, dar chiar dacă acesta nu va dori, noi vom institui măsura de plasament la bunici. Ei vor deveni reprezentanţii legali ai fetiţei. Totodată, vom institui şi măsura curatelei, astfel încât aceştia să beneficieze şi de ajutor financiar", a spus directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), Virginia Martin.

A ucis într-un moment de nebunie

Între timp, tatăl micuţei se află după gratii, în arestul IPJ Braşov. Ciprian Mâia le-a declarat anchetatorilor că nu şi-a premeditat fapta. El a susţinut că a avut o discuţie amiabilă cu soţia lui, de care era despărţit de zece zile, şi a vrut să se împace cu ea. Pe fondul îneînţelegerilor mai vechi, Ciprian Mâia s-a enervat şi şi-a strangulat soţia, într-un moment de furie. A înjunghiat-o apoi cu 14 lovituri de cuţit. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite