Principalul suspect în cazul uciderii viceprimarului din Joseni a leşinat în momentul reconstituirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul asasinării viceprimarului din Joseni Csala Zolt, găsit împuşcat în casa sa de vacanţă, a leşinat, miercuri, în momentul în care a fost dus în pădurea de unde s-a tras asupra lui Csala, el fiind transportat cu o ambulanţă la spitalul din Gheorgheni.

Anchetatorii au început, miercuri, reconstituirea asasinării viceprimarului din Joseni Csala Zolt, care în luna în aprilie a fost găsit împuşcat în casa sa de vacanţă din Borzont, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La casa de vacanţă a viceprimarului asasinat au venit, miercuri, procurori, poliţişti şi anchetatori, fiind adus într-o dubă şi principalul suspect în acest caz, Lorincz Robert, pentru reconstituirea uciderii viceprimarului.

În momentul în care au urcat în pădurea de unde s-a tras asupra viceprimarului, suspectul principal a leşinat, iar anchetatorii au fost nevoţi să cheme o ambulanţă.

Întrucât ambulanţa nu a putut ajunge în pădure, suspectul a fost coborât cu o maşină de teren până la autosanitară, el fiind dus la spitalul din Gheorgheni.

Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat că în cazul în care suspectul nu îşi va reveni reconstituirea va fi amânată.

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit, în 22 aprilie, împuşcat mortal în casa sa de vacanţă din satul Borzont.

Primarul comunei Joseni, Gyorgy Istvan, declara, după incident, că Csala Zsolt a fost "măcelărit", fiind împuşcat cu trei focuri de armă.

Principalul suspect în cazul asasinării viceprimarului din Joseni a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, mobilul crimei fiind, potrivit procurorului Marius Iacob de la Parchetul instanţei supreme, de natură "sexuală" şi "patrimonială".

"În dosarul privind omorul asupra viceprimarului Csala Zolt, în 22 aprilie 2011, astăzi (n.r. - sâmbătă), în urma probelor obţinute, am dispus începerea urmăririi penale faţă de Lorincz Robert, de 31 de ani, pentru infracţiunile de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat şeful Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme, procurorul Marius Iacob.

Procurorul Marius Iacob a spus că în ziua respectivă Lorincz Robert s-a dus la casa de vacanţă a viceprimarului, având asupra lui o armă de vânătoare pe care o deţinea ilegal, unde "a executat mai multe focuri de armă provocându-i acestuia leziuni letale".

"Din declaraţiile suspectului principal am reţinut că mobilul omorului are două aspecte, şi anume unul de natură sexuală şi unul de natură patrimonială", afirma procurorul Marius Iacob.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite