Un braşovean, acuzat de omor în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii maghiari au arestat un braşovean, stabilit de opt ani în Ungaria, precum şi o tânără de cetăţenie maghiară, sub acuzaţia de omor pe teritoriul statului vecin.

În urma colaborării dinter oamenii legii români şi maghari, se pare că cei doi sunt şi autorii jafului armat comis în decembrie 2007 la o casă de amanet din Hunedoara, în urma căruia o angajată a fost împuşcată, au fost în sfârşit identificaţi.

„În urma cooperării internaţionale dintre poliţiştii români şi cei maghiari s-a stabilit că două persoane, Sandor V., de 29 de ani, din judeţul Braşov, stabilit în Ungaria de aproximativ opt ani şi Emese T., cetăţean maghiar, de 24 de ani, cu domiciliul în Ungaria, arestaţi de autorităţile maghiare pentru săvârşirea unor infracţiuni de omor pe teritoriul Ungariei, sunt suspectaţi de comiterea tâlhăriei de la Hunedoara", a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Victima jafului din 17 decembrie 2007 a fost o tânără de 22 de ani, care abia începuse munca. Două persoane, un bărbat şi o femeie, au intrat peste tânără, au împuşcat-o în cap şi au furat o geantă diplomat în care se afla peste un kilogram de bijuterii din aur. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă, iar imaginile au fost făcute publice după opt luni de la comiterea faptei, dar atacatorii erau de negăsit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite