Crimă, urmată de sinucidere, în Săcele (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă oribilă s-a petrecut în apropierea unei instituţii şcolare din cartierul Gârcini, din Săcele.Tragedia s-a petrecut în locuinţa a doi soţi. Gelos din fire, Daniel Brumaru şi-a ştrangulată în dormitor, după care s-a spânzurat, în podul casei.

ora 12.50 Trandafira şi Daniel Brumaru trăiau împreună de ani buni. Ea avea 47 de ani, el 43 de ani. De ceva vreme, cei doi locuiau singuri pentru că fiul lor a murit din cauza unei boli incurabile, iar fiica lor, de 18 ani, a plecat la muncă în Italia. Rudele şi vecinii celor doi spun că, în casa acestora, scandalurile şi bătăile erau o obişnuinţă.

„El era foarte gelos şi se certau tot timpul. Au stat mai mult despărţiţi decât împreună. Când îl apuca, o bătea şi o trimitea de acasă. De multe ori a ameninţat-o că o omoră şi că se omoară şi pe el", a declarat Luminiţa Olescu, sora victimei.

image

Azi-noapte, cearta dintre cei doi soţi s-a terminat cu o tragedie. Se pare că bărbatul gelos a trecut la fapte şi, într-un acces de furie, şi-a omorât soţia. La scurt timp după, Daniel Brumaru a urcat în podul locuinţei unde a decis să-şi pună capăt zilelor.

image

„A ştrangulat-o cu un batic, până i-a dat sângele pe urechi. El s-a spânzurat apoi, în pod. Aşa au fost găsiţi de dimineaţă. Nimeni nu s-ar fi gândit că s-a întâmplat aşa o grozăvie", a spus Gheorghe Marele, unul dintre cunoscuţii familiei.

Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare. Medicii legişti vor stabili orele la care a survenit moartea celor doi soţi.

image

 „A existat un conflict domestic între cei doi soţi şi, probabil, pe fondul acestuia, s-au petrecut evenimentele în cauză. Cercetările continuă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au condus la decesul celor doi", a explicat comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ora 11.15  Trandafira şi Daniel Brumaru nu aveau o căsnicie fericită. Bărbatul de 43 de ani era foarte gelos, avea probleme cu băutura şi îşi bătea des nevasta de 47 de ani. Azi-dimineaţă, cei doi s-au certat din nou. Bărbatul a pus mâna pe un batic de culoare verde şi şi-a ştrangulat nevasta. Speriat de ce a făcut s-a dus şi s-a spânzurat în pod.
Cei doi au avut împreună doi copii. Băiatul de 22 de ani ani murit răpus de cancer. Fiica lor de 18 ani este plecată la muncă în Italia.

 ora.10.00 Crima a avut loc în spatele şcolii de pe strada Amurgului nr 74.

Fapta oribilă a fost urmată de suicidul autorului.

Ancheta este în plină desfăşurare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite