La Braşov, o fabrică clandestină de mezeluri a fost închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Braşov a decis închiderea unei societăţi care fabrica, fără nicio autorizaţie, preparate din carne. Tupeul producătorului i-a surprins chiar şi pe inspectorii CJPC Braşov.

La „fabrica" de pe strada Tâmpei nu se produceau doar mezelurile, ci erau şi valorificate într-un fel de magazin, situat la intrarea în curtea imobilului. 

Potrivit şefului CJPC Braşov, Ionel Spătaru, la locul unde se produceau mezelurile au fost găsite, în două încăperi, utilaje specializate, dar acestea erau amplasate într-un spaţiu impropiu desfăşurării acestei activităţi.

„Deoarece societatea nu avea autorizaţie de funcţionare şi nici avizul sanitar-veterinar, s-a luat decizia acordării a două amenzi, de câte 10.000 de lei, şi am dispus suspendarea activităţii de procesare a cărnii",a precizat Ionel Spătaru.

Şeful CJPC Braşov a mai anunţat că s-au desfăşurat controale în mai multe supermarketuri, referitoarea la comercializarea de produse care fac parte din campanii promoţionale încheiate.

„Dintre cei  119 agenţi economici care au fost verificaţi, am găsit probleme la 59 dintre aceştia. Au fost depistate situaţii în care se vindeau produse, cum ar fi napolitanele cu cremă de cacao, sub sigla publicitară a unor campanii promoţionale expirate, care determină inducerea în eroare a consumatorilor", spune Spătaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite