Un tânăr a fost răpit de pe stradă, dus în pădure, încătuşat şi bătut timp de trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fapta s-a petrecut în Sfântu Gheorghe, iar cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti. Victima este internată în spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, a declarat, marţi, că Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată telefonic, în noaptea de duminică spre luni, de un tânăr de 20 de ani din municipiu, despre faptul că a fost lipsit în mod ilegal de libertate şi bătut de doi tineri, anuntă Mediafax..

Poliţiştii au stabilit că, duminică seară, K. Csaba, de 22 ani, şi F. Robert, de 19 ani, ambii din Sfântu Gheorghe, l-au luat cu forţa de pe stradă pe tânărul de 20 de ani, l-au încătuşat, după care l-au urcat într-un taxi şi l-au dus la ieşirea din Sfântu Gheorghe, spre localitatea Vâlcele, iar după ce au coborât toţi trei din maşină, taximetristul a plecat.

Potrivit IJP Covasna, cei doi tineri au dus victima în pădure, au încătuşat-o de un copac, după care au agresat-o timp de aproximativ trei ore. În baza materialului administrat în cauză, împotriva celor doi suspecţi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite