Dumitru Prunariu şi-a vizitat foştii profesori de la Liceul de Informatică VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de când braşoveanul Dumitru Dorin Prunariu a ajuns în cosmos, elevii braşoveni au avut ocazia să stea de vorbă cu celebrul cosmonaut român.

Dumitru Prunariu i-a vizitat, în această dimineaţă, pe elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Grigore Moisil", din Braşov, instituţie absolvită de Prunariu. Aceasta le-a vorbit celor prezenţi despre viaţa lui, dar şi despre experienţele pe care le-a trăit în spaţiu.

Cei peste 150 de profesori şi elevi ai Colegiului Naţional „Grigore Moisil" l-au ascultat cu sufletul la gură pe celebrul cosmonaut, iar în timp ce Prunariu le vorbea celor prezenţi, pe un ecran-gigant rulau imagini cu primul zbor în spaţiu.

image

La evenimentul din această dimineaţă a luat parte şi rusul Leonid Popov, cel care a zburat cu Prunariu în spaţiu, în 1981. La întâlnirea de la Liceul de Informatică au fost prezenţi şi cosmonauţii Bertalan Farkas (Ungaria) şi Aleksandr Aleksandrov (Bulgaria).

image

Tot la „Grigore Moisil" va fi inaugurată o sală de cursuri care va purta numele lui Dumitru Prunariu. Cei patru cosmonauţi vor mai vizita, astăzi, Colegiul Naţional „Aprily Lajos" şi Universitatea „Transilvania".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite