Copil de 9 ani, violat de un adolescent de 16 ani UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Victima a ajuns la spital şi urmează să fie supusă mai multor analize. Poliţia îl caută pe agresor. Părinţii acestuia susţin că este nevinovat.

Update ora 17.05 Agresorul minorului de 9 ani a fost prins. „În urma activităților de căutare desfășurate de polițiști, azi la ora 13.00, suspectul a fost prins, într-o locuință din Cuciulata și condus la sediul Poliției pentru cercetări, conform prevederilor legale“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Localnicii din Hoghiz spun că totul s-ar fi petrecut în miez de zi. Victima, aflată în grija bunicii a plecat în comună la nişte rude, iar pe drum s-a întâlnit cu agresorul. Cei doi au coborât pe malul râului din comună, sub un pod, iar acolo adolescentul i-a pus cuţitul la gât băiatului de 9 ani şi l-a violat, relatează brasovultau.ro.

Copilul a reuşit să ajungă acasă şi i-a povestit totul surorii mai mari, care a anunţat-o pe bunică. Poliţiştii au fost alertaţi de incident şi îl caută şi la această oră pe agresor. Părinţii adolescentului spun însă că acesta este nevinovat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite