MIRACULOS! Un copil de 10 ani a căzut de la etajul patru şi a scăpat teafăr UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul căzut de la etajul patru a scăpat miraculos, foto: Stelian Grăjdan
Copilul căzut de la etajul patru a scăpat miraculos, foto: Stelian Grăjdan

Medicii au fost alertaţi, prin serviciul unic de urgenţe 112, că un copil a căzut de la etajul patru al unui bloc, pe strada Zizinului, în jurul orei 13.00.

ORA 16.00 Liviu Voican, de numai 10 ani poate spune că şi-a văzut moartea cu ochii. Băieţelul năzdrăvan a vrut să se dea pe balustrada scărilor pe burtă, dar a alunecat şi a căzut în gol de la etajul patru. Marele lui noroc a fost că a căzut pe boxa de metal de la parter, care i-a amortizat impactul cu solul.

image

Aceasta este casa scării unde băieţelul s-a prăbuşit în gol. Foto: Stelian Grăjdan

Am tras o sperietură groaznică. Nu ştiu cum am reuşit să cobor scările. În momentele acelea mă gândeam că o să-l găsesc mort, dar el era conştient şi a vrut să fugă, ca să nu aflu ce a făcut. Medicii mi-au spus că e un copil norocos. Nu are nici măcar o zgârietură ", ne-a spus, cu ochii în lacrimi, Nicoleta Voican, mama victimei.

image

Nicoleta şi Nicolae Voican, părinţii băiatului, îi mulţumesc lui Dumnezeu că băiatul lor a scăpat cu viaţă. Foto: Stelian Grăjdan

Liviu Voican a fost internat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii amănunţite. După aşa o mare sperietură, micuţul le-a mărturisit părinţilor că va merge la biserică pentru a-i mulţumii celui de sus că este în viaţă.

ORA 15.00 Medicii de la Serviciul de Urgenţe al Spitalul de Pediatrie au confirmat faptul că micuţul este teafăr: „S-a dispus internarea acestuia până mâine dimineaţă, pentru a fiţinut sub observaţie, în cazul în care apar eventuale complicaţii, precum şi pentru alte investigaţii de specialitate“. Din primele informaţii, se pare că băieţelul a căzut în scara blocului.

Medicul Ioana Chiţea, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov, a declarat pentru „Adevărul“ că băieţelul, în vârstă de zece ani şi jumătate, a scăpat teafăr. „A avut un înger care a vegheat deasupra lui“, a precizat doctoriţa. Băiatul a fost internat ls Spitalul de Pediatrie pentru a fi ţinut sub observaţie.

Revenim cu amănunte. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite