Braşov: Contrabandişti de ţigări, opriţi cu focuri de armă în Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la investigarea fraudelor din cadrul IPJ Olt au făcut, vineri, uz de armele din dotare pentru a imobiliza un contrabandist de ţigări care a încercat să fugă la un filtru al poliţiei.

Vasile Alin, de 29 ani, din comuna Călui, judeţul Olt, şi Dincă Mihai, de 22 ani, din municipiul Braşov, se aflau într-un autoturism oprit de oamenii legii, pe raza comunei Baldovineşti, la un control efectuat de Poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Olt, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Intervenţie Rapidă şi ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscal, anunţă Realitatea.net

După legitimare, Vasile Alin a încercat să se sustragă verificărilor, fugind de la faţa locului. Pentru prinderea şi imobilizarea sa, oamenii legii au avut nevoie de mai bine de o jumătate de oră şi au fost nevoiţi să executate patru focuri de avertisment în plan vertical.

În urma verificării autoturismului, poliţiştii au descoperit în interiorul acestuia, 8.381 pachete de ţigări, de diferite mărci, fără timbru şi cu timbru specific Republicii Serbia.

De la începutul anului, poliţiştii din judeţ au descoperit, în urma acţiunilor desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile şi a evaziunii fiscale, peste 100.000 pachete de ţigări de contrabandă.

Cea mai mare cantitate de ţigări de contrabandă a fost descoperită în urmă cu trei luni, pe raza oraşului Potcoava, când în două autoutilitare s-au găsit peste 70.000 pachete de ţigări provenite, în cea mai mare parte, din Republica Moldova.

Întreaga cantitate a fost confiscată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite