Doi contrabandişti, căutaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi riscă să ajungă la puşcărie după ce au încercat să aducă la Braşov aproape 6.000 de pachete de ţigări netimbrate. Unul dintre ei a fost reţinut, iar ceilalţi doi au reuşit să fugă.

De provenienţă ucraineană, cele 5.679 de pachete de ţigări netimbrate urmau să fie vândute pe piaţa braşoveană, pe sub mână, de cei trei indivizi. Duba în care se aflau a fost însă oprită în oraşul harghitean Borsec. Când au dat nas în nas cu poliţiştii, bărbaţii au rupt-o la fugă. Şoferul dubei, K.C. de 32 de ani din Sfântu Gheorghe a fost prins, dar ceilalţi doi complici ai săi au reuşit să scape.

„Încărcătura respectivă a fost preluată din localitatea Vânători, judeţul Neamţ, şi se intenţiona comercializarea acesteia în municipiul Braşov. Cercetările continuă în vederea identificării şi prinderii celorlalte două persoane depistate, precum şi pentru documentarea activităţii infracţionale, în vederea tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate", se menţionează în comunicatul IPJ Harghita.

Ţigările au fost confiscate, iar bărbaţii au dosar penal contrabandă şi evaziune fiscală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite