Vezi cine s-a înscris la licitaţia aeroportului de la Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

O singură firmă s-a înscris la licitaţia pentru construirea aeroportului de la Braşov.

14.30 Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat că firma înscrisă la licitaţia pentru construcţia aeroportului se află în asociere cu o bancă puternică străină. „Intenţiile firmei UTI sunt foarte serioase şi sunt convins că în maxim o lună vom avea un contract încheiat cu ei“, a mai spus Căncescu.

Şi parlamentarul braşovean, Constantin Niţă, s-a arătat încrezător în proiectul aeroportului. „E un lucru bun că în sfârşit avem un investitor şi în curând se vor putea demara lucrările. sperăm ca la anul să avem deja aeroport funcţionabil la Braşov“, a spus Niţă.

8.00 Deşi la înscrierile pentru licitaţia pentru construirea aeroportului erau aşteptate mai multe firme din ţară şi din străinătate, până la termenul limită, 1 iunie, un singur consorţiu afăcut o ofertă pentru demararea lucrărilor.  

Firma interesată de construcţia aeroportului este consorţiul UTI. Grupul a mai fost implicat în proiecte asemănătoare, la Sibiu, Cluj-Napoca şi Bucureşti, precizeaza bzb.ro.

Oferta va fi analizată de comisia de evaluare, iar în cazul în care aceasta nu îndeplineşte toate condiţiile impuse, procedura ar putea fi reluată.

Valoarea proiectul de la Braşov este în valoare de 60 de milioane de euro, inclusiv TVA, iar contractul ar putea fi încheiat în jurul datei de 1 august, dacă licitaţia va fi organizată până atunci.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite