DE MÂINE: Cadouri de Paşte la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Confintex“, de la ITC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 98-a ediţie a celui mai aşteptat Târg de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte, „Confintex", aduce braşovenilor preţuri promoţionale la diverse articole vestimentare şi de încălţăminte, reprezentând cadouri potrivite de Paşte.

La actuala ediţie a târgului şi-au anunţat prezenta peste 80 de producători din toată ţara. Astfel, în perioada 13 - 17 aprilie beneficiaţi de oferte speciale la confecţii textile pentru adulţi, confecţii din piele, tricotaje, confecţii pentru copii, lenjerie de pat, încălţăminte şi marochinărie. În plus, la târgul de la Internaţional Trade Center (ITC) veţi găsi produse din noua colecţie de primăvară-vară, cu care să vă reînoiţi garderoba.

„Ca de obicei venim înaintea sărbătorilor de Paşte cu o expoziţie de modă atractivă. Majoritatea firmelor prezente la târg vor oferi braşovenilor de toate vârstele produse noi, la modă, la preţuri promoţionale. Avem şi foarte multe articole pentru copii şi de această dată organizăm şi o tombolă, care va oferi braşoenilor premii constând în obiecte aduse de expozanţi", a declarat Aurelienţiu Popescu, Aurelienţiu Popescu, preşedintele Federaţiei Patronatelor Industriei Uşoare din România.

Galbenul-muştar e la modă

Profesioniştii au ales culoarea anului 2011! Astfel că nunanţa caldă, galben-muştar, va predomina, anul acesta, moda vestimentară. Specialiştii susţin că acest ton este o culoare optimistă, care cu siguranţă, va fi atrăgătoare pentru toate doamnele.

Târgul poate fi vizitat de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică între orele 10.00 şi 16.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite