Concurs de tatuaje şi body painting, la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

La eveniment, vor participa artişti tatuatori din 12 judeţe ale ţării, care îşi vor dovedi „live" măiestria.

Concursul se va desfăşura sâmbătă, 13 noiembrie, la Grupul Școlar Puskas Tiva, din Sfântu Gheorghe. Potrivit organizatorilor, scopul evenimentului este să arate publicului că pe corpul uman, prin desen sau prin coafură chiar, se pot realiza adevărate opere de artă. În plus, la eveniment va participa şi un artist din Odorheiul Secuiesc, specializat în pictură pe maşini. De adata aceasta artistul va lăsa deoparte autoturismele şi va desene pe corpurile unor tinere.

În ceea ce privește premiile, organizatorii au anunțat că primul loc va câștiga un aparat de tatuat Spaulding Rogers original (shader), restul premiilor acordate urmând să fie în valoare de 1.000 de lei.

Puteţi câştiga un tatuaj gigant

Organizatorii pun la dispoziția celor interesați și un id de yahoo-messenger: tattoocompetition. Astfel, zece persoane care își vor adăuga în listă acest id și vor afișa primele la status pagina web a competiției, www.uderground-tattoo.yolasite.com, vor primi câte un bilet de intrare gratuit la eveniment. Premiul cel mare pentru cei care promovează pe messenger evenimentul va fi un tatuaj de 25 de centimetri, realizat la salonul din Sfântu Gheorghe al organizatorilor și 100 de lei cash. Câștigătorii vor fi anunțați pe adresa de yahoo messenger pe 10 noiembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite