Câştigătorul de la „Românii au talent“a răsturnat cotele la casele de pariuri. Vezi aici ce cote aveau toţi concurenţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casă de pariuri din România, Stanleybet, a introdus în ofertă un pariu inedit. Astfel, românii şi-au putut paria banii pe favoriţii de la show-ul difuzat de Pro TV, „Românii au talent“.

Românii au avuut la dispoziţie 12 variante de pariere, iar marele favorit al caselor de pariuri era băcăuanul Narcis Iustin Ianău, care avea o cotă de 2.00. Pe locul secund se afla ploieşteanul Valentin Dinu, cu o cotă de 2,25, iar al treilea favorit al pariorilor era Ştefan Florescu.

Câştigătorul concursului, Adrian Ţuţu, era pe locul al patrulea, cu o cotă de 6,00. Astfel, cine a pariat pe Ţuţu, a câştigat de şase ori suma angajată.

Braşovenii calificaţi în finala concursului nu se aflau printre favoriţii la adjudecarea marelui premiu de 120.000 de euro. Astfel, micuţa Rebeca Neacşu, cea care a impresionat o ţară întreagă cu vocea ei, este doar pe locul şapte, cu o cotă de 7,00.

Cei care au avut încredere că acrobaţii braşoveni de la trupa Ballance se pot impune în marea finală aveau posibilitatea să-şi rotunjească serios bugetul. Băieţii de la trupa Ballance erau pe locul opt în topul preferinţelor, cu o cotă de 9.00.

Cei care au mizat pe barmanul Valentin Luca în finala de la „Românii au talent“ puteau câştiga de zece ori suma pariată. Familia Luca, Medea sau trupa Akikai aveau, conform casei de pariuri, cele mai mici şanse să câştige finala competiţiei.

Vezi mai jos cotele la pariuri ale finaliştilor de la „Românii au talent“:

1. Narcis Iustin Ianău    - cotă 2,00
2. Valentin Dinu            - cotă 2,25
3. Ştefan Florescu         - cotă 3,50
4. Adrian Ţuţu               - cotă 6,00
5. Cosmin Agache         - cotă 7,00
6. Cristina şi Alina         - cotă 7,00
7. Rebeca Neacşu         - cotă 7,00
8. Trupa Ballance          - cotă 9,00
9. Valentin Luca            - cotă 10,00
10. Familia Luca            - cotă 15,00
11. Medea                      - cotă 15,00
12. Akikai                       - cotă 21,00

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite