Karatiştii braşoveni sunt vicecampioni naţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karatiştii din Braşov au o asociaţie Foto: arhivă
Karatiştii din Braşov au o asociaţie Foto: arhivă

La finalul săptămânii trecute, sala Floreasca din Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional de karate SKDUN la echipe, pentru copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori. 

Sub atenta supraveghere a preşedintelui SKDUN, Aurel Pătru, 7 dan, la eveniment au luat parte peste 25 cluburi la kata şi kumite masculin, feminin şi mixt.

Sportivii braşoveni de la JKA România, antrenaţi de sensei Dragoş Chiru, au reuşit să urce din nou pe podium, câştigând nu mai puţin de cinci titluri de vicecampioni naţionali pe echipe.

Astfel, braşoveanul Răzvan Rotaru a câştigat, împreună cu echipa Dinamic Constanţa, argintul la tineret şi s-a clasat tot pe locul doi la tineret mixt, la kumite.

Bogdan Muntean, Sandu Cezar şi Sebastian Pomirleanu au obţinut locul secund la kata, pe echipe, 9-11 ani, centuri maro-negre.

Cu ocazia acestui eveniment, departamentul de karate SKDUN a premiat antrenorii şi sportivii care au participat, în luna octombrie, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, din Franţa.

image

Printre aceştia s-a numărat antrenorul JKA România, Dragoş Chiru, dar şi sportiva de la CS JKA, Miruna Vlaicu, (vicecampioană mondială pe echipe şi medaliata cu bronz la kumite).

Am avut un an greu, cu foarte multe competiţii. Din păcate, oboseala acumulată acum şapte zile la Cupa României WKC şi-a spus cuvântul la acest eveniment.

Rezultatele sunt bune pentru cei care au urcat pe podium şi sub aşteptări pentru echipa de cadeţi băieţi şi junioare fete. Va urma ultimul test naţional pentru anul 2010, Shoto Cup JKA, din 4 decembrie, unde sperăm să avem o evoluţie bună
", a declarat antrenorul Dragoş Chiru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite