Investiţii in retelele de apă-canal, pentru comunele din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări la reţele din municipiu
Lucrări la reţele din municipiu

Comunele Prejmer, Homorod, Hoghiz si orasul Rupea vor beneficia de lucrari de constructie si renovare a sistemelor de canalizare si alimentare cu apa.

Potrivit oficialilor Companiei de Apa Brasov, cele trei localitati sunt incluse intr-un program finantat din fonduri europene. Proiectul are o valoare totala de 68,15 milioane de lei, implementarea sa urmand sa se faca in 36 de luni de la data atribuirii lucrarilor, scrie brasovultau.ro.

La Rupea vor fi efectuate inlocuiri si extinderi la retelele de alimentare cu apa, lucrari de canalizare si se vor construi trei statii noi de pompare. La Hoghiz, investitiile presupun extinderea retelei de apa-canal si trei noi statii de epurare si pompare a apei menajere. Reteaua de canalizare de la Hoghiz se va extinde la 8,1 km.

In privinta comunei Prejmer, este vizata reabilitarea si extinderea sistemului de alimentare cu apa si a canalizarii, precum si construirea a doua statii de pompare. Proiectele sunt finantate in proportie de 82% din fonduri europene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite