Braşov: Cinci ani de la moartea profesorului Iulian Tartagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii de la Universitatea Transilvania, din Braşov, l-au comemorat, astăzi, pe Iulian Tartagă, de la moartea căruia s-au împlinit cinci ani.

Iulian Tartagă (1929 - 2006), profesor universitar, doctor în economie, a fost cel care a pus bazele, în urmă cu mai bine de 30 de ani, Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania, din Braşov.

În memoria acestuia, profesorii Universităţii Transilvania au organizat, astăzi, un eveniment comemorativ în amintirea celui care a fost Iulian Tartagă. În amintirea fostului profesor universitar, o sală de curs din corpul T al Universităţii Transilvania va purta numele lui Iulian Tartagă.

La eveniment a luat parte şi fiul lui Iulian Tartagă

image

„Profesorul Iulian Tartagă a fost o personalitate marcantă pentru învăţământul superior din Braşov. Iulian Tartagă a influenţat pozitiv învăţământul superior local şi a contribuit la formarea multor profesori.

Fără el, învăţământul superior din Braşov nu ar mai fi fost la fel. Mai presus de toate, dincolo de lecţiile pe care ni le preda la şcoală, Iulian Tartagă ne-a învăţat să fim oameni“, a precizat Gabriel Brătucu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii Transilvania.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite