EXCLUSIV Elev exmatriculat după ce a incendiat halatul unei asistente medicale, în timpul consultului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia de învăţământ a exmatriculat într-o singură zi doi elevi problemă. Unul este cercetat pentru omor deosebit de grav, iar altul a incendiat halatul asistentei cabinetului medical şcolar.

Stupoare printre elevii şi profesorii de la Colegiul „Nicolae Titulescu". Un elev aflat în ultimul an de liceu a făcut un gest plin de teribilism, care l-a costat exmatricularea. Aflat în cabinetul medical al şcolii, în timp ce asistenta medicală îl cântărea şi îl măsura, tânărul i-a incendiat halatul.

Din fericire nu s-a întâmplat nimic grav, dar tânărul a atentat la integritatea fizică a unui cadru didactic, cum sunt considerate, potrivit legii, cadrele medicale din şcoală. Elevul a fost exmatriculat. A avut abateri repetate, care au condus la această decizie", a declarat Constantin Horneţ, directorul Colegiului „Nicolae Titulescu".

Elevul a fost exmatriculat în conformitate cu regulamentul de funcţionare şi organizare a unităţilor de învăţământ, OMEC 4925, articolul 128. În urma anchetei, s-a luat în considrare că elevul avea la activ mai multe abateri disciplinare, însoţite de acte de violenţă.

Nici fetele de la Colegiul Titulescu nu sunt mai cuminţi. Patru eleve s-au băutut serios, la începutul săptămânii, în curtea şcolii. Una dintre ele cade victimă altor trei fete, care îi smulg părul din cap. Toate acestea, sub „regia" unui alt coleg care se aude pe fundal dându-le indicaţii „bătăuşelor".

Suspect de crimă şi chiulangiu

Erwin Victor Preşmereanu (21 de ani) principalul suspect în cazul cutremurătoarei crime din cartierul Noua era, până ieri, elev, la seral, tot la Colegiul „Nicolae Titulescu". Consiliul profesoral, întrunit ieri, a decis exmatricularea lui Preşemeranu, din cauza absenţelor.

Pe semestrul trecut, elevul avea situaţia neîncheiată la şase materii, iar pe acest semestru avea 86 de absenţe. Practic, nu a frecventat cursurile şi a fost examatriculat", a mai spus directorul instituţiei de învăţământ.

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite