Semne de circulaţie ilegale la Codlea, amplasate de firma de ridicări auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semne de circulaţie ilegale la Codlea, amplasate de firma de ridicări auto
Semne de circulaţie ilegale la Codlea, amplasate de firma de ridicări auto

Nu mai este un secret faptul că România este ţara tuturor posibilităţilor, pentru băieţii deştepţi. La Codlea, firma Hi Speed Recovery, din Botoşani, provoacă un scandal de proporţii.

Zeci de codleni reclamă abuzurile firmei botoşănene. Nemulţumirile oamenilor l-au lăsat indiferent pe edilul şef al municipiului Alexandru Popa. Mai mult, pe modelul secretarilor PCR, care ei decid ce se întâmplă, indiferent de ce au stabilit consilierii locali, acesta le-a făcut cadou, dintr-o semnătură de condei, încă 1.500 de locuri parcare, pe care să le taxeze firma din Botoşani, care se ocupă şi de administrarea parcărilor publice.

Pentru că interesele celor de la vârful Primăriei Codlea nu au cu nimic de a face cu cel public, consilierul local Albu Erwin a recurs la un protest inedit. El a acoperit cu saci mai mjulte semne de staţionare interzisă şi parcometre, amplasate ilegal de firma protejată de primarul Alexandru Popa pe domeniul public. „Amplasarea acestor semne de circulaţie nu a fost aprobată de către Comisia de Circulaţie. Pe cale de consecinţă, sunt ilegale“, a precizat Erwin.

În contextul lipsei locurilor de parcare în centrul municipiului Codlea, amplasarea ilegală a respectivelor restricţii de staţionare aduce avantaj direct firmei private. Acest subiect, care a încins spiritele la Codlea şi a creat un front comun în Consiliul Local, indeifernet de culoarea politică a aleşilor, va fi discutat luni, în plenul şedinţei de Consiliu Local.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite