Război total la Codlea, în scandalul parcărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semne de circulaţie ilegale la Codlea, amplasate de firma de ridicări auto
Semne de circulaţie ilegale la Codlea, amplasate de firma de ridicări auto

Consilierii locali din Codlea au votat, în unanimitate, depunerea plângerii penale împotriva semnatarilor contractului oneros cu firma Hi Speed Recovery, care administrează parcările cu plată şi ridică maşinile parcate ielgal din municipiu.

Sala de şedinţe a fost neîncăpătoare, în jur de 25 de codleni nemuţumiţi de abuzurile firmei fiind prezenţi la discuţiile dintre edili şi codnucerea Primăriei, caer protejează abuzurile firmei.

„Un fapt fără precedent s-a petrecut ieri,13 decembrie 2010, la şedinţa de consiliu de la ora 16, la care au participat şi 25 de cetăţeni nemulţumiţi: CL Codlea a hotărât în uaninimictate depunerea plângerii penale împotriva semnatarilor contractului oneros cu firma Hi Speed Recovery, care administrează parcările cu plată! Consilierii locali s-au convins în ultima perioadă despre abuzurile grave din contractul cu parcările. Astfel, văzând raportul finalizat ieri de către comisia specială de analiză a CL (din care fac parte), care arată neregulile grave din contractul semnat între Primăria Codlea şi firma cu parcările, s-a dispus sesizarea organelor de cercetare penală şi atacarea contractului", ne-a declarat consilierul local Erwin Albu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite