Cel mai mare circ acvatic din Europa, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Acquatico Bellucci a poposit pentru prima dată la Braşov şi este singurul care promovează spectacolul de tip circ-teatru.

Astfel, braşovenii vor afla povestea unui pirat, care îşi pierde soţia şi, din cauza suferinţei, el devine atât de rău încât este părăsit de toţi membrii echipajului.

image

Încet-încet, piratul rămâne singur, apoi dispare. „Totul va fi ca o piesă de teatru şi toate numerele din spectacol sunt legate de această poveste", spune managerul circului italian, Sandy Medini.

image

Braşovenii vor avea ocazia să vadă acrobaţii la trapez şi la bară, dar şi o sirenă care efectuează o serie de acrobaţii într-un bazin cu apă.

image

În partea a doua a programului, îşi vor face apariţia animalele acvatice, cum ar fi pinguini, pelicani, crocodili, foca, broasca ţestoasă, şerpi, acvile, porci ţepoşi, dar şi hipopotamul Emilio.

image

„În pauză, cei care doresc, pot vizita parcul zoo, unde mai pot vedea rechini şi peşti piranha", mai spune Sandy Medini. Circul va rămâne la Braşov până în 10 octombrie. De astăzi, vor fi două spectacole, de la orele 17.00 şi 19.15.

image
image

Preţul unui bilet este de 30-40 de lei, pentru adulţi, şi între 25 şi 30 de lei, pentru copii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite