Proces. Pierde Cioacă banii de pe garsoniera Elodiei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Poliţistul Cristian Cioacă se află doar la un pas de a pierde chiria de 300-400 de euro pe lună şi o eventual sumă obţinută din vânzarea garsonierei în care Elodia avea cabinetul, evaluată la 60.000 de euro.

Judecătoria Braşov a anulat contractual de închiriere, încheiat în martie 2008 între poliţist şi Gheorghe Măluşelu, precum şi promisiunea de vânzare-cumpărare a garsonierei. Chiriaşul poliţistului a atacat hotărârea instanţei, iar dosarul s-a mutat la Tribunalul Braşov. Reclamantul nu a achitat însă taxa de timbru în valoare de 3.300 de lei. Din acest motiv, avocata familiei Ghinescu a cerut, ieri, respingerea cererii de apel şi menţinerea primei sentinţe.

„Am solicitat anularea apelului ca netimbrat, deoarece nu s-a achitat taxa de timbru de 3.300 de lei. Dacă instanţa va aproba cererea atunci rămâne valabilă sentinţa Judecătoriei care a anulat contratul de închiriere şi promisiunea de vânzare-cumpărare a garsonierei . În plus, Cristian Cioacă trebuie să înmâneze familiei Ghinescu o cheie a garsionerei", a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Sentinţă potrivnică lui Cioacă

Tribunalul Braşov a decis respingerea cererii de apel şi a menţinut decizia prin care contractul de închiriere şi promisiunea de vânzare fuseseră anulate. Sentinţa este definitivă, dar nu şi irevocabilă. Poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

Poliţistul mai are un process pe latură civilă care vizează apartamentul de pe strada Gloriei.„Acel apartament a fost cumpărat cu banii Elodiei, înainte de căsătorie, dar a fost trecut pe numele lui Cioacă. Am deschis un proces prin care cerem instanţei să constate că şi Elodia are drept de creanţă asupra imobilului", a mai spus Crina Radu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite