Harta chiriilor din România. Aflaţi aici unde sunt cele mai mici şi cele mai mari preţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O analiză naţională, realizată de Econtext.ro, plasează Braşovul pe locul al şaselea în topul chiriilor din România. Cifrele prezentante în hartă reprezintă valoarea chiriilor lunare la garsoniere, apartamente cu două şi cu trei camere. Cifrele sunt exprimate în euro.

Cele mai mai costuri în ceea ce priveşte locuinţele de închiriat sunt în Timiş, Ilfov, Iaşi, Cluj şi Constanţa. În aceste judeţe o garsonieră se închiriază cu 140-150 de euro, un apartament cu două camere cu 170-230 de euro, iar unul cu trei camere se poate închiria cu 200-280 de euro.

Ofertă de criză pe piaţa imobiliară din Iaşi: proprietar cu chirie

Vezi aici care este preţul chiriilor în judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila şi Buzău

Braşovul ocupă locul şase în topul naţional. O garsonieră se poate închiria cu 120 euro (zona Tractorul, Bartolomeu); un apartament cu două camere cu 150 euro (în zona Florilor, Răcădău, Griviţei sau în apropierea Spitalului Judeţean), iar un apartament trei camere cu 200 euro (în Astra, 13 Decembrie sau Tractorul).

image

Dă click pe hartă pentru a se mări!

Cea mai ieftină chirie lunară pe care o puteţi plăti pentru o garsonieră în România se găseşte în Slobozia. Doar 60 de euro! Pentru apartamentele cu două camere, cele mai mici chirii sunt în Satu Mare: 90 de euro. În privinţa apartamentelor cu trei camere, Slobozia şi Vâlcea stau cel mai bine. În aceste oraşe puteţi găsi un apartament cu trei camere, mobiliat, utilat, la o chirie de doar 140 de euro pe lună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite