Anul iepurelui, un an al păcii şi al sincerităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezii spun că, în acest an, viaţa de familie trebuie să fie o prioritate pentru toată lumea. Lu Jianyou, un chinez stabilit la Braşov de 17 ani spune că anul iepurelui este unul în care trebuie să fim răbdători şi buni.

Lu Jianyou a venit în România în anul 1991 şi susţine că s-a îndrăgostit de această ţară. Bărbatul a venit aici cu gândul de a-şi deschide o afacere. A avut mai multe firme atât în Capitală, cât şi la Braşov. Din 1993 de când a păşit în Braşov a numit oraşul nostru „a doua lui casă". Aici s-a căsătorit cu o braşoveancă, cu care are doi băieţi, şi-a luat o casă şi a deschis mai multe afaceri care să-i aducă profit.

Cei care cred în zodiacul chinezesc ştiu că din 3 februarie am intrat în anul iepurelui sau anul de metal.

Succes pe plan profesional
Anul 2011 este considerat un an comun, obişnuit, pe parcursul căruia toate activităţile întreprinse vor fi uşoare şi logice. „În 2011 viaţa va fi frumoasă şi liniştită. Cei care se nasc în acest an sunt mai tandri, mai drăguţi, mai înţelegători şi timizi. Bărbaţii născuţi în 2011 vor avea mare succes la femei, iar fetele sunt mai gingaşe şi mai plăcute", ne-a declarat chinezul Lu Jianyou.
Anul optimismului şi al lipsei de griji aduce şi succes în afaceri. Relaţia cu partenerii de afaceri va fi excelentă, fapt ce va conduce la profit şi renume firmei. Zodiacul chinezesc spune că şi ca simpli angajaţi veţi avea un an bun, cu numeroase împliniri pe plan profesional şi cu bonusuri motivante.

Iepurele alb, simbolul anului 2011
Simbolul anului este iepurele alb, care mai este cunoscut si sub numele de „pisica de metal". Iepurele şi culoarea albă, specifice anului care abia a început, semnifică în zodiacul chinezesc, puritatea, înţelegerea, armonia şi sinceritatea. „Chiar dacă este criză, anul ăsta trebuie să ai răbdare, să iei totul pas cu pas şi să aştepţi momentul oportun pentru investiţii în cămin sau în dezvoltarea afacerii", mai spune Lu Jianyou.


În acest an, zodiacul chinezesc spune că fiecare familie trebuie să ţină în casă câte un desen, tablou sau un pluş iepuraş pentru că le va aduce noroc. „Dezavantajul acestui an este că nu vom sta prea bine cu sănătatea. În 2011 vom fi mai sensibili şi mult mai expuşi bolilor. În acest an trebuie să fim mai liniştiţi, să ne odihnim şi să avem grijă de noi", a mai spus bărbatul de naţionalitate chineză, care este redactor şef la ziarul „Chinezii din Europa", vicepreşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Chinezi din România şi al Camerei de Comerţ şi Industrie România-China.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite