Brașovul cedează presiunilor! Mincă ajunge la CFR din retur!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mincă
Mihai Mincă

Chiar dacă au anunțat că doresc să-l păstreze pe Mihai Mincă până în vară, oficialii de la FC Brașov au ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj, iar goalkeeper-ul va evolua în Gruia chiar din această iarnă.

Mihai Mincă a semnat un angajament pe cinci sezoane cu CFR Cluj și se află în ultimele șase luni de contract la FC Brașov, Inițial, cele două formații nu ajunseseră la un numitor comun în ceea ce privește trecerea, încă din retur, a lui Mincă, la campioana României, iar portarul se vedea nevoit să joace până în vară la FC Brașov.

După ce Mihai Mincă a declarat, astăzi, pentru Adevărul, că nu se va mai întoarce la Brașov, dorindu-și să joace la CFR încă din această iarnă, oficialii celor două formații au ajuns la o înțelegere, iar goalkeeper-ul care a trecut și pe la Rapid va putea apăra poarta campioanei încă din etapa a 19-a.

Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, astfel că Mincă va putea evolua la gruparea clujeană încă din această iarnă. Mâine vom semna actele",  a declarat Iosif Kovacs, președintele echipei FC Brașov.

În principiu ne-am înțeles cu cei de la Brașov. Este vorba de o sumă de bani la mijloc și nu intră în discuție un schimb de jucători. Mâine va merge la Brașov cineva de la noi pentru a discuta cu Mincă și cu oficialii clubului brașovean.

După ce va semna cu CFR Cluj, Mihai Mincă se va alătura lotului și va merge în cantonament cu echipa noastră“, a precizat și Iuliu Mureșan, președintele campioanei CFR Cluj-Napoca.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite