Ambasadorii străini promovează turismul braşovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorii care reprezintă diverse ţări la Bucureşti vor participa, alături de Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, la o vizită cu scop de a promova turistic zona Sighişoara - Râşnov - Poiana Braşov.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că ministerul pe care îl conduce încearcă să promoveze destinaţii turistice româneşti prin intermediul ambasadorilor care reprezintă diverse ţări la Bucureşti.

Udrea a spus că o delegaţie formată din ambasadori care reprezintă diverse ţări în Bucureşti este în aceste zile într-o vizită pe un traseu care cuprinde destinaţiile turistice din brandul naţional.

Sunt într-o vizită pe un traseu turistic extrem de frumos, un traseu turistic organizat în aşa fel încât să se refere la destinaţii turistice din brandul turistic naţional, au vizitat azi (vineri - n.r.) Transfăgărăşanul, ajung la Sibiu, mâine (sâmbătă - n.r.) la Alba Iulia, apoi merg spre Sighişoara, vor vizita duminică Râşnov şi Poiana Braşov.

Este o acţiune de promovare a României, a destinaţiilor turistice româneşti, eu am trecut înainte pe la Alba Iulia şi pentru a organiza vizita de mâine (sâmbătă - n.r.)", a spus Elena Udrea.

Elena Udrea se află, vineri, la Alba Iulia, pentru a pregăti vizita în judeţ a ambasadorilor care reprezintă diverse ţări la Bucureşti. De asemenea, ministrul are o întâlnire cu liderii PDL, parlamentarii şi primarii partidului din judeţ.

Delegaţia de ambasadori urmează să ajungă, sâmbătă, la Alba Iulia, unde sunt programate vizite în cetatea din municipiu şi discuţii cu autorităţile locale privind dezvoltarea unor colaborări în domeniul turismului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite