Sărăcie. Centrul de la Timiş riscă să fie închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Comisariatul pentru Protecţia Cosumatorului Braşov a verificat şi a amendat centrul de îngrijire din Timişu de Sus, din cauza condiţiilor improprii în care sunt nevoite să locuiască persoanele instituţionalizate aici.

Centrul de la Timiş riscă acum să fie închis, dacă reprezentanţii Direcţiei pentru Asistenţă Socială nu realizează, în termen de două săptămâni igienizarea spaţiilor.

„Nu avem banii necesari pentru a face igienizarea. Avem nevoie de 50.000 de lei pentru igienizare şi am făcut un memoriu către minister, în speranţa că vom obţine acest bani. Vom face tot posibilul să evităm închiderea acestui centru, pentru că aici sunt persoane cu nevoi speciale, aflate în situaţii speciale", a declarat Virginia Martin , directoarea DGASPC Braşov.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Asistenţă Socială mai spun că instituţia a accesat fonduri de 1.200.000 de euro prin Banca Mondială pentru construirea unui nou centru la Ghimbav şi că fondurile s-ar bloca dacă Centrul de la Timiş ar fi închis. Proiectul de la Ghimbav, demarat în urmă cu doi ani, întârzie în continuare din cauza unor avize pe care ministerul trebuie să le dea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite